Contacteer ons nu: 015 70 02 22

Probleemloze keuring van uw elektriciteit

Bij uitvoering van grote of kleine werken aan uw elektrische installatie dient meestal een herkeuring te gebeuren. Om de keuring van uw elektriciteit te Mechelen vlot en zonder problemen te laten verlopen is het aangewezen een beroep te doen op een ervaren elektrieker die alle werken tot in de kleinste details afwerkt.

Voorbereiding

Veel mensen willen, alvorens hun woning te verkopen, nog een aantal werken laten uitvoeren opdat de elektriciteit terug goedgekeurd zou zijn. Dit betekent namelijk een fikse meerwaarde die zeker de moeite loont. Wij voorzien alle werken en voeren deze uit volgens de voorschriften van AREI. Ook elektrische schema’s kunnen door ons getekend worden.

Stap voor stap

Wij kijken de volledige installatie na, net zoals een keurder dit zou doen. Hierdoor vermijdt u dat er een herkeuring na de nieuwe keuring nodig zou zijn. Alle pijnpunten komen zo naar boven tijdens een prekeuring van 1uur.

Is uw elektrische installatie afgekeurd? Dan brengen wij de installatie terug volledig in orde zodat veiligheid opnieuw optimaal van toepassing is. Keuring en schema’s zijn hier inbegrepen.

Contact

U kunt vrijblijvend contact opnemen voor een gratis offerte op maat voor keuring van uw elektriciteit te Mechelen.